A GRAND PRIX sorozat fővédnöke :
Kapcsolat
Tel: 30/9386-567
Fax: 06-59/511-212
Email:
info@strandfocifurdovarosok.hu

Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája

HÍREK


Nehezen alakult ki a nevező csapatok száma az utolsó állomásra Abádszalókra, aztán egyre jobban neveztek az érdekelt csapatok, végül még (bár későn jelentkeztek), de vissza is kellett mondanunk a jelentkezőkből. Négy fővárosi csapat mellett a szokásos gárdák is neveztek, tervezve összpontjaik számát a végelszámoláshoz. Ismét voltak meglepetések, korán kieső csapatok, csalódott gárdák, de meglepetést okozó szereplők is. Nagyon melegben izgalmas csoport mérkőzések és helyosztók után alakult ki a végeredmény Abádszalókon:
1. Nemzeti Tiszafüred 2. Anonymus
3. Hungarotarg
Gólkirály: Sajtos Norbert (Vídia Best Viadors)
Legjobb kapus: Gerhát Dávid (Nemzeti Tiszafüred)
Legtechnikásabb játékos: Fogarasi Csaba (Anonymus)
Nézzük a július 25–26.–án Balatonboglár Platán strandon rendezendő döntő tervezett lebonyolítási rendjét: Végleges július 22.–én szerdán található lesz honlapunkon. A selejtezők során szerzett pontok szerint a legtöbb pontot szerzett 16 csapat kerül a döntőbe.

 

2015. július 25. szombat: 12 csapat (összesített ponttáblázat 5.-16. helyezettjei), három négyes csoportban küzd a vasárnapi nyolcad döntő négy helyéért. A csoport elsők automatikusan bejutnak a nyolcad döntőbe és a három csoport legjobb másodikja. A döntőben a selejtezők alapján összesített ponttáblázat első négy helyezettje közvetlenül a legjobb 8 csapat közé került. 2015. július 26. vasárnap: a nyolc között 2 db négyes csoportot alakítanak ki. A csoportok első két helyezettjei az elődöntőben keresztbejátszással döntik el, hogy mely csapatok küzdenek a harmadik helyért /elődöntők vesztesei/ és mely csapatok a kupa győztese címért /elődöntők győztesei/.
Felhívjuk a legjobb 16–ba jutott összesített ponttáblázaton szereplő csapatot, hogy a döntőbe is nevezni kell – megszokott módon, – online julius. 21.-én 18,00 óráig. Nevezhetnek a legjobb 16 – ba be nem jutott csapatok is, mert bizonyára lesz lehetőségük esetlegesen a döntőben szerepelni, ha a kvalifikált első tizenhatból valamelyik csapat/ok/ nem nevez a döntőre!


 

A nevezési díj: 25.400,-Ft/csapat, mely tartalmazza július 25.-én szombaton 14,00-16,00 között a pálya mellett kitálalandó Sertéspörkölt, vagy Zúza pörkölt, sós burgonyával, uborka, kenyér és egy dobozos sört. A szombati ebéd jár a csak vasárnap szereplő négy csapatnak is, de szombaton 14,00-16,00 óra között tudják csak elfogyasztani.