A GRAND PRIX sorozat fővédnöke :
Kapcsolat
Tel: 30/9386-567
Fax: 06-59/511-212
Email:
info@strandfocifurdovarosok.hu

Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája

HÍREKBerekfürdő 2014. június 21-22.
Nem volt olyan forróság ezen a hétvégén, mint tavaly, de a Berekfürdői Termál Strand gondozott, tiszta környezete és új homokfoci pályája így is vonzotta a strandfoci szerelmeseit. Tizennégy csapat nevezett az első Grand Prix állomásra. Neveztek helyiek, környékbeliek, fiatal játékos alkotta csapatok és voltak rutinos régi és mai strandfoci válogatottak vagy futsall válogatottak egész sorát felvonultató ismert játékosokra épülő együttesek.

 

Szombaton a selejtezők nagy meglepetést hoztak. Az első "Fürdővárosok Strandfoci Kupája" sorozatvégső győztesei a szimpatikus, mindíg családi hangulatú tiszakécskei Boroskóla FC fiataljai a délelőtti selejtezőkön kiesteka döntőbe jutásért folytatott küzdelemből. Érdekes színfoltja volt a Krupatechnika és a Rongyláb FC csapatok homokon kevésbé ismert játékosainak produkciója.

 

A vasárnapi nyolcas döntőbe olyan öt csapat is került, melynek végső győzelmi esélyei lehettek. Úgynevezett "ki-ki" meccsen a Nemzeti Tiszafüred csak büntetőkkel jutott tovább a budapesti Sprint FC csapatával szemben. A Zebrák izgalmas mérkőzésen rutinjuknak köszönhetően 3:1-re nyertek a Füredi Szentek ellen. A debreceni Fékcentrum kiütötte a Krupatechnikát, míg a Hamza Művek jobbnak bizonyult a lelkes Rongyláb FC csapatától.

 

A helyosztók és döntők színvonalas igazi homokfocit hoztak. Végül a Fékcentrum Trencsényi János vezetésével, hosszabbításban győzte le a tavalyi bajnokot a Nemzetiseket, Tiszafüredről.
Gólkirály: Faragó Zsolt 8 találattal(Krupatechnika), a legjobb kapusnak Sikur Lajost(Zebrá) látták a szervezők, a legjobb mezőnyjátékos címet Fekete Gábor(Fékcentrum) kapta.

 

A jó hangulatról és humorról Bódi Zolibácsi gondoskodott Berekfürdőn.
Új színfoltja volt a tornának csinos Pom-Pom lányok bemutatója a szünetekben. Több felvételt és interjút készített a Sport 1 TV készülő összefoglalójukhoz.

 

Köszönet a helyi Önkormányzatnak és a helyi szervezőknek a sikeres hétvégéért:Nagy Attila, Varga Csaba, Hosszú András, Kerepesi Csaba és Karsai János.
Igazi csapatmunka volt!

 

Egy hétvége szünet után a következő állomás 2014. július 05-06. TISZAKÉCSKE!
Várjuk strandfoci csapatok jelentkezését a többi helyszinekre is!